Wie ben ik?

Mijn naam is AnYa Mineur.

Jarenlang heb ik gewerkt als (directie)secretaresse en na vele mooie rondzwervingen begin jaren ’90 het roer omgegooid. Wat wil ik nu zelf? Yoga en Reiki hebben me de eerste impulsen gegeven op het pad van bewustwording. Op een informatiedag van een voetreflexopleiding ging bij mij de knop om; dit is wat ik het liefste wil. In 1997 ben ik afgestudeerd en heb sindsdien een praktijk.
Uiteindelijk heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Wat is voor mij de uitdaging om dit werk te doen?

Zelf vind ik het altijd heerlijk als ik door het lezen van een boek, een woord en/of een gebaar tijdens een lezing of een bezoek aan een therapeut ineens inzicht krijg in iets waarin ik ben vastgelopen, waardoor ik mijn probleem van een andere kant  kan bezien. Ik ervaar daardoor meer bewustzijn en het lukt me dan het geheel beter te overzien.

De weg langs vele reizen, opleidingen, cursussen en workshops en vooral de persoonlijke aanraking heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik ben een mensen mens. Ik voel me elke dag meer bewust van alles wat er is en om me heen gebeurt en voel me daardoor ook  beter in balans.

Het leven mag elke dag geleefd worden en je kunt ook elke dag opnieuw beginnen. Dat vind ik niet alleen een troostrijke gedachte, maar ook een uitnodiging voor het leven zelf.

Jarenlange ervaring
Volle aandacht
Warmte 
Liefdevolle nabijheid

Dat zijn de sleutelwoorden voor al mijn behandelingen.